Reuen

Teven

Onze andere vriendjes

Mooie herinneringen

Onze andere dieren

Pups

Nest 4

Week 1, 20 oktober 2008De eerste week met de drieling van Sassefras en Yamai is heerlijk probleemloos geweest. Sas knapt wonderbaarlijk snel op na haar keizersnede en was, zodra ze uit naar narcose kwam, een lief en zorgzaam moedertje.
De puppen groeien prima, ze hebben alle drie hun geboortegewicht met een kleine 250 gram aangevuld en beginnen van die heerlijke, vertederende ronde bastjes te krijgen.

In deze fase kun je eigenlijk weinig nieuws vertellen, de puppen slapen en eten en als het allemaal goed gaat gebeurt er verder weinig. Maar de oplettende toeschouwer ziet wel degelijk vooruitgang bij de kleintjes. De motoriek is duidelijk al beter dan net na de geboorte. De puppen trekken nu hun pootjes onder het lijfje en kunnen zich al opdrukken. En als ze merken dat mama in de buurt is dan drukken ze hun hoofdjes omhoog, snuiven ze de lucht op en kruipen daarna precies de goede richting op om een goed plekje te vinden aan mama's melkbar.

Sassefras heeft deze week een aantal felicitatiekaarten ontvangen, onder andere van haar echtgenoot Yamai die weer trots is op zijn echtgenote en drieling. De kaarten hebben een ereplaatsje gekregen rondom de werpkist.