Reuen

Teven

Onze andere vriendjes

Mooie herinneringen

Onze andere dieren

Kid

Sunshine Kid van de Hoenderhoek

31-03-2011Toen Luna haar tweede nestje kreeg werd al snel duidelijk dat alle drie haar pupjes zich mooi gingen ontwikkelen. En ook de karakters van alle drie de puppen waren aantrekkelijk.
Er huppelden drie vrolijke, vrije pupjes door het huis die ook nog eens hun uiterlijk mee hadden. Uiteraard ben je daar als fokker trots op maar het maakt de keuze welk pupje te houden wel moeilijk!

Uiteindelijk is de knoop doorgehakt en is de keuze op Kid gevallen. Sunshine Kid is een vrolijke, altijd goed gehumeurde reu, de naam is echt passend bij de hond.
Kid heeft met goed gevolg een basis gehoorzaamheidscursus gevolgd en doet al aardig mee in een beginnersgroep behendigheid. Voor een spelletje of lolletje is hij altijd te porren. Samen met zus Jessie vormt hij een onafscheidelijk duo.

Naast de behendigheid en gehoorzaamheid doet Kid het ook met showen heel leuk. Op de leeftijd van 12 maanden heeft Kid zijn Nederlands Jeugdkampioen-schap behaald en hij heeft ook al twee volwassen CAC's in de wacht gesleept. We zijn nieuwsgierig hoe Kid's showcarriere zich verder gaat ontwikkelen.

Kid heeft een schofthoogte van 38 cm, hij heeft MDR1 +/+, HD-A en een volledig en scharend gebit.

Stamboom

Eastdale Just Happy Friend

Lundecock's Happy Talk
Such Edglonian Strollingnomadoflochkaren
EECH Finuch Lundecock's Waterlily
Ch.
Eastdale Just a Spinning Image
Snabswood Spitting Image
S FIN Ch Eastdale Just a Stormy DreamÂ

Hjalte's Skerlad Luna

Dustin vom Erkelenzer Land
Mehalah Merry Man
Wiebke von der Nieste

Bell Flower Dancing Queen
Milesend Dancing Major to Grandgables
Bell Flower Flora-Donja