Reuen

Teven

Onze andere vriendjes

Mooie herinneringen

Onze andere dieren

Sassefras

Charity of the Golden Fir

25 mei 2003Sassefras is het eerste hondje dat wij heel bewust hebben aangeschaft met het doel om te gaan fokken. Een leuke dochter van Does, zodat we zijn lijn konden voortzetten, dat leek ons wel wat.

In de loop van de jaren heeft Sassefras drie gezonde nestjes gekregen. Ze is voor alle puppen een uitstekende moeder geweest en nog steeds is ze voor haar kinderen die hier zijn blijven wonen heel verzorgend. Sas is op en top een moedertje en blijft een heel goede band houden met haar kinderen.

Omdat de eerste twee bevallingen best zwaar waren en de laatste zelfs is geëindigd in een keizersnede hebben we besloten dat het voor Sas zo wel genoeg is geweest. Sas is nu gesteriliseerd en mag gaan genieten van een zorgeloze periode. We hebben haar gehoorzaamheidstraining weer opgepakt en ze geniet van het wekelijkse uurtje training waarbij ze haar bazin helemaal voor zichzelf heeft.

Sassefras blijft het vrolijke hondje dat het liefst de hele dag bij ons in de buurt is. 's Avonds laat samen op de bank met een haar kopje op je knie is haar favoriete tijdstip van de dag. Hopelijk brengt ze nog heel wat jaartjes bij ons en de roedel door.

Sas heeft een compleet en scharend gebit en is tot op heden vrij van alle oogafwijkingen bevonden.

Stamboom

Syprien du bel Aurore

Xcalibur of the Golden Fir
Dippersmoor Dignified
Milesend Musical

Jessie Gold de la Maison des Carmes
Halloween de la Maison des Carmes
Dippersmoor Delice

Zarah of the Golden Fir

Dippersmoor Dignified
Milesend Dancing Major to Grandgables
Dippersmoor Delicious

Milesend Musical
Milesend Trivial Pursuit
Milesend Magic Musical