Reuen

Teven

Onze andere vriendjes

Mooie herinneringen

Onze andere dieren

Does

Syprien du bel Aurore

29-09-2001Does is een heerlijke hond. Hij is mooi en heeft een enorm leuk karakter. Hij is heel stabiel, zelden onder de indruk van iets en vindt het heerlijk om samen met ons dingen te ondernemen. Of dit nu behendigheid, showen of gewoon lekker rennen naast de fiets is, het maakt hem niets uit. Elke activiteit wordt vol enthousiasme begroet.
Does is een echte Casanova en als hij in de behendigheidsbaan knappe dames langs de kant denkt te zien is zijn concentratie opeens een stuk minder. Jammer??? Jazeker, maar wij vinden hem er niet minder leuk om. Er blijven meer dan genoeg positieve punten over.

Hoewel showen nooit ons hart zal stelen bezoeken wij met Does af en toe een show. Over het algemeen zijn de resultaten heel bemoedigend. Meestal wordt Does met een Uitmuntend beoordeeld en soms wordt hij geplaatst. Af en toe treffen we een keurmeester die hem 'alleen maar' een ZG toekent.

Does strijdt mee in de landelijke agility competitie. Hij kwam uit in de B-klasse medium, en vanaf mei 2009 in de veteranenklasse.

Hoewel wij Does niet actief promoten als dekreu heeft hij toch al een aantal teefjes mogen dekken. Sommige van zijn kinderen en kleinkinderen zijn ook actief in de fokkerij en behendigheid.

Does heeft HD-A , een compleet en scharend gebit en is 37,5 cm. Does is als pup, op 4 jarige, én op 6 jarige leeftijd onderzocht op CEA/PRA en is alle keren vrij bevonden.

Stamboom

Xcalibur of the Golden Fir

Dippersmoor Dignified
Milesend Dancing Major to Grandgables
Dippersmoor Delicious

Milesend Musical
Milesend Trivial Pursuit
Milesend Magic Musical

Jessie Gold de la Maison des Carmes

Halloween de la Maison des Carmes
Santrev Scarramouch
Ecza Gold de la Maison des Carmes

Dippersmoor Delice
Lythwood Sandbagger of Tegwel
Dippersmoor Dateline