Reuen

Teven

Onze andere vriendjes

Mooie herinneringen

Onze andere dieren

Pepita

Olympia Black of Silver Shadow

11-12-2009 - 14-2-2014In februari 2010 is Pepita bij ons komen wonen. Ze is geboren in Duitsland en ons plan was om met dit leuke, vrije pupje uit een geheel andere lijn onze fokkerij verder uit breiden.

Pepita groeide uit tot een leuk en vrolijk hondje waar we veel plezier aan beleefden. Ze wist ook op shows regelmatig goede resultaten te boeken. In de roedel was ze niet overmatig aanwezig maar wist haar positie tussen de andere honden heel rustig aan steeds duidelijker te verstevigen.

Wat we vooral in Pepita konden waarderen was dat ze alle situaties de baas was. Stress, spanning of drukte hadden op haar geen invloed, Pepita bleef altijd gewoon zichzelf. En 's avonds als er rust in ons huishouden was klom Pepita als eerste op de bank, kroop tegen je aan en kon daar heerlijk gaan liggen genieten.

Aan het einde van de dag op 12 februari 2014 gaf Pepita aan dat ze niet zo lekker was. In eerste instantie leek het niet verontrustend maar na een aantal uren verslechterde ze zienderogen. Ze is toen met spoed naar de dierenkliniek gebracht en aan het infuus gelegd. 's Middags kregen we de uitslag dat ze een auto immuun ziekte had waarbij het afweersysteem zich tegen de eigen rode bloedcellen keerde. Dit had ze in een dusdanig agressieve vorm dat er zelfs geen nieuwe bloedcellen meer werden aangemaakt. Ondanks de inspanningen van een heel team van dierenartsen is ze in de nacht van 14 op 15 februari overleden. Het hondje heeft geen eerlijke kans gehad.

Pepita wordt zeer gemist.

Stamboom
Katiedale Ace of Spades Orean Rainbow Warrior The Meadsman at Myriehewe
Orean Charmaine
Katiedale Whitchhazel Myriehewe Night Sky
Katiedale First Bloom
Blue Barynia of Silver-Shadow Fantomas Black of Silver-Shadow Xantos-Black of Silver-Shadow
Rising Sun of Silver-Shadow
Quite a blue Lady of Silver-Shadow Abuela Happy as Larry
Blue Wand'rin Star of Silver Shadow