Reuen

Teven

Onze andere vriendjes

Mooie herinneringen

Onze andere dieren

Shep

Shep van de Carnivoorstam

18-10-1997   -   19-02-2010Met Shep is onze Sheltieliefde begonnen. Maar nooit zullen we meer zo'n bescheiden, lief en makkelijk hondje krijgen. Shep was binnen een paar dagen zindelijk, leerde zeer snel de regels hier in huis en hield zich daar verder braaf aan. Ooit heeft ze eens een nieuwe schoen aan stukken gebeten maar dat is ook haar enige wandaad geweest in al die jaren dat ze bij ons heeft gewoond.

Shep heeft samen met ons heel wat vakanties beleefd en gezamenlijk zijn we door heel wat gebieden in Europa gelopen. Soms moesten we de afstanden voor Borrie, onze eerste Berner, wat aanpassen maar Shep liep altijd sportief mee. En ook na 25 km wandelen in bergachtig gebied stond Shep erop dat we 's avonds nog even balletje gingen gooien want dat was haar lust en haar leven! Tot op haar laatste levensdag heeft Shep plezier beleefd aan het apporteer spelletje.

Shep is haar eerste jaren, samen met Borrie de Berner, ons huishondje geweest. Later, toen we onze kennel zijn gestart werd Shep in rap tempo omringd door diverse andere Shelties. We hebben het altijd enorm in haar gewaardeerd dat ze haar status van ons enigste kameraadje zo sportief heeft opgegeven en op latere leeftijd nog prima in de roedel is mee gaan draaien.

Ook voor alle puppen die hier geboren zijn was Shep een lieve tante. Vooral tijdens de vroege ochtend-uren als de andere honden buiten waren kon ze intens genieten van de kleine pupjes die ze dan even helemaal voor zichzelf had. Shep speelde tijdens dat soort momenten prima voor oppasmoeder terwijl wij dan onze handen vrij hadden om de puppen-ren schoon te maken van alle nachtelijke ongelukjes.

Alleen fly-ball en behendigheid vond Shep, bescheiden als ze was, helemaal niets! Hoe vaak we het ook met haar geprobeerd hebben, ze deed braaf wat we van haar vroegen maar altijd met een uitdrukking op haar snoet van; 'ik doe het omdat jij het zo graag wilt maar eerlijk gezegd beleef ik er weinig lol aan'.

We hebben heel veel mooie, leuke en grappige herinneringen aan onze eerste Sheltie en zullen haar nooit vergeten!

Stamboom

Black Royce v.d. Carnivoorstam

Rolf Black of Demon Castle
Holly Demon of Demon Castle
Olivia of Demon Castle

Cataway's Rags to Riches
Cataway's Fuzzbuster
Cataway's Tri'n to rain

Cataway's Rags to Riches

Cataway's Fuzzbuster
Shamont Ghost of a Chance
By Golly Dark Crystal

Cataway's tri'n to rain
Cataway's Swiss Aire
Cataway Jaslynn by my Side