Reuen

Teven

Onze andere vriendjes

Mooie herinneringen

Onze andere dieren

puppy's


Jessie heeft pups:

Van tijd tot tijd fokken wij met een van onze teefjes een nestje. Bij de keuze van een reu proberen we op zo veel mogelijk factoren te letten. Uiteraard staan gezondheid en karakter hoog op ons lijstje! En zoals elke rechtschapen fokker hoop je elke keer weer op een groot nest met alleen maar beauties die blaken van gezondheid. En soms lukt dat ook en die successen maken het fokken leuk!! Maar de natuur laat zich niet dwingen en er worden ook wel eens puppen geboren die voor een complete verrassing zorgen. Soms grappig, soms zorgelijk, maar het blijft boeien.

Van de Hoenderhoek Puppy Van de Hoenderhoek Puppy Van de Hoenderhoek Puppy Van de Hoenderhoek Puppy

We streven er naar om te fokken binnen de richtlijnen van de Nederlandse Sheltie Vereniging. De puppen groeien in huiselijke kring op en we brengen hen in aanraking met zo veel mogelijk verschillende dingen. Uiteraard worden de puppen tussen de 6 en 8 weken gecontroleerd op oogafwijkingen!

Vanzelfsprekend willen wij dat onze pupjes allemaal een liefdevol en passend thuis vinden. Daarom zult u begrijpen dat wij niet verkopen via internet of telefoon. Wij maken graag eerst persoonlijk kennis met eventueel toekomstige puppie eigenaars.