Reuen

Teven

Onze andere vriendjes

Mooie herinneringen

Onze andere dieren

Pups

Nest 4

Week 0, 14 oktober 2008Op vrijdag 10 oktober, heel laat in de avond, zijn Sassefras en Yamai (Feljima's Dashing Christmas Star) de trotse ouders geworden van drie puppen.

Het was voor Sas geen gemakkelijke bevalling en uiteindelijk zijn de laatste twee pupjes met een keizersnede op de wereld gezet. Maar Sas herstelt heel snel en inmiddels gaat het met moeder en kinderen uitstekend. Aan Sassefras merken we weinig meer en de puppen groeien uitstekend.

Omdat we het wat onpersoonlijk vinden om de pupjes maar aan te blijven duiden als 'pup 1' en 'pup 2' hebben we de pupjes voorlopige namen gegeven. We gaan ervan uit dat de toekomstige eigenaars met veel mooiere namen gaan komen maar deze namen voldoen voorlopig om wat persoonlijker met de pupjes om te kunnen gaan.

Nu zullen we het nest eens voorstellen, het zijn geworden:
Een sable teefje; Kruimeltje omdat ze de kleinste van het spul is.
Een sable reutje; Tobias naar het slimme hondje van Suske en Wiske.
Een driekleur teefje; Gijsje omdat ze duidelijk de grootste eter is van het nest.

Kruimeltje is een paar dagen op haar geboortegewicht blijven hangen maar inmiddels gaat ze lekker groeien. Het is een actief pupje die nu al de hele werpkist 'rondzwemt'.
Tobias is een beweeglijk manneke die, heel schattig, exact dezelfde halve kraag heeft als zijn moeder.
Gijsje is een mooi getekend driekleur dametje die duidelijk van veel eten houdt. Ze is op dit moment de grootste van het nest maar dat zegt uiteraard nog niets over hoe ze uit gaat groeien.

Wij zijn heel benieuwd of dit nestje van Sassefras en Yamai net zo mooi gaat uitgroeien als hun vorige nest.

Alle drie de pupjes zijn reeds gereserveerd.